BEHANDLINGER

Vi tilbyder følgende

Fodbehandlinger

Fødderne skal bære dig hele livet, så derfor er det vigtigt at du passer på dem, så du forebygger hård hud, ligtorne, nedgroede negle og ikke mindst svamp. Har man sygdomme som leddegigt og diabetes bør man oftere få behandlet sine fødder for at sikre sig mod ovenstående problemer. Hos os behandles du af en uddannet fodplejer som sikrer, at du får den bedste behandling og rådgivning.

Neglebehandlinger

SHELLAC® er en blanding af almindelig neglelak og gel. CND SHELLAC® er et produkt der anvendes af professionelle klinikker hvor behandleren er uddannet i brugen heraf. SHELLAC® giver unikke negle med smuk glans og den holder i omkring 14 dage.

Voksbehandling

Voksbehandling er en enkel metode til at fjerne hår, den er effektiv og behandlingen holder helt op til 5-6 uger. Behandlingen gør at huden føles silkeblød og gentagne behandlinger gør at hårvæksten reduceres.

Bryn & Vipper

Farvning af bryn og vipper.

Vi specialblander farver efter dine ønsker, så det passer dig. Elleebana farve er både mild og meget holdbar. Efterfølgende kan vi rette dem med voks eller pincet.

Lash Lift & Brow Lift

Lash Lift
Med et Lash Lift vil dine naturlige vipper syne længere samt tættere, og de får en smuk naturlig buet form. Behandlingen holder i 6-8 uger.

Brow Lift

Brow Lift er en naturlig keratininfusion, der giver næring, antioxidanter og hydrering til dine øjenbryn. Behandlingen retter dine bryn på plads, tilføjer længde og volumen og skaber den perfekte form. Behandling holder i 4-6 uger.

Wellness & Massge

Massage giver fysisk og psykisk velvære. Vi lever i en travl hverdag, hvor man ofte er stresset, og der ophobes stresshormoner i kroppen. Dette kan sætte sig som myoser, som er lokale muskelsmerter og spændinger. Massage fjerner og forebygger spændinger og giver velvære.

Japansk Lifting

Japansk Lifting en afstressende ansigtsbehandling med vævsopstrammende massageteknikker, som aktiverer hudens kollagen og elastin. Ansigtets mimiske linjer og poser under øjnene reduceres, og affaldsstoffer udrenses via ansigtszoner, akupressur og lymfe-drænage. Massagen udføres bl.a. med himalaya-saltstenskugler, der køler og beroliger, samt med økologisk hybenkerne-, morgenfrue- og inca omegaolie der heler, lindrer og nærer huden. Behandlingen indeholder også en afstressende hovedbundsmassage samt en skøn håndmassage.

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting massage er en af ​​de mest naturlige og effektive ansigtsbehandlinger til at forebygge og korrigere ældningsprocessen. Denne ansigtsbehandling er resultatet af en kombination af orientalske teknikker og ansigtsmassageteknikker. Massagebevægelserne er meget hurtige, men samtidig langsomme bevægelser, der har til formål at forbedre blod- og lymfegennemstrømningen, fjerne toksiner og minimere tidsforløbet på huden i nakke og ansigt, samt afspændingsteknikker hjælpe til at opnå vores mål: “ En smukkere hud og en dyb afslapning “ der vil få os til at føle os vidunderlige bagefter.