BEHANDLINGER


Vi tilbyder følgende

Fodbehandlinger

Fødderne skal bære dig hele livet, så derfor er det vigtigt at du passer på dem, så du forebygger hård hud, ligtorne, nedgroede negle og ikke mindst svamp. Har man sygdomme som leddegigt og diabetes bør man oftere få behandlet sine fødder for at sikre sig mod ovenstående problemer. Hos os behandles du af en uddannet fodplejer som sikrer, at du får den bedste behandling og rådgivning.

Negle

SHELLAC® er en blanding af almindelig neglelak og gel. CND SHELLAC® er et produkt der anvendes af professionelle klinikker hvor behandleren er uddannet i brugen heraf. SHELLAC® giver unikke negle med smuk glans og den holder i omkring 14 dage.

Voks & Hårfjerning

Voksbehandling er en enkel metode til at fjerne hår, den er effektiv og behandlingen holder helt op til 5-6 uger. Behandlingen gør at huden føles silkeblød og gentagne behandlinger gør at hårvæksten reduceres.

Wellness & Massage

Massage giver fysisk og psykisk velvære.

Vi lever i en travl hverdag, hvor man ofte er stresset, og der ophobes stresshormoner i kroppen. Dette kan sætte sig som myoser, som er lokale muskelsmerter og spændinger.  Massage fjerner og forebygger spændinger og giver velvære.

Bryn & Vipper

Farvning af bryn og vipper.

Vi specialblander farver efter dine ønsker,   så det passer dig. Refectocil farve er både mild og meget holdbar. Efterfølgende kan vi rette dem med voks eller pincet.

Luksuspakker

En Luksuspakke er muligheden for at give dig selv maximal pleje. Pakken er sammensat af flere behandlinger som giver dig masser af velvære og afslapning. Du skal blot vælge den pakke som passer dig.